"ATT BYGGA ETT NYTT BADRUM KRÄVER GEDIGEN KUNSKAP OCH INTE SÄLLAN STORA RESURSER. MEN DET ÄR SAMTIDIGT EN AV DE KANSKE ROLIGASTE OCH STÖRSTA FÖRVANDLINGSPROJEKTEN MAN KAN GÖRA I SITT HEM"

Färdigt badrum

COMFORT FÄRDIGT BADRUM
- SÅ GÅR DET TILL

Comfort Färdigt Badrum är ett helhetskoncept där Comfort ansvarar för hela ombyggnaden. Du får en kontaktperson som samordnar allt. Yrkeskunniga och certifierade montörer gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Och att du i förväg vet exakt vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt.

Ide

Säkert har du redan en tanke om hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Vi hjälper dig gärna att utveckla den tanken. Kom till en Comfort-butik, inspireras av våra badrumsutställningar, kläm och känn på produkterna och stäm av dina ideer med oss. Eller boka ett hembesök, så ses vi i ditt badrum.

Badrumsritning

Vi ritar upp ditt nya badrum i vårt 3D-program, testar olika stilar, produkter, material och färger. Kanske vill du testa något mer vågat? Programmet gör det enkelt att se olika lösningar. Offert, fast pris och tidsplan, du får en detaljerad, skräddarsydd offert på hela genomförandet. Offerten innefattar rivning, underarbete, produkter, installation, städning och samordning av hela arbetet. Plus en tidsplan. Inga obehagliga överraskningar!

Planering och genomförande

Ett badrumsbygge kräver en rad olika yrkeskompetenser - elektriker, snickare, målare, plattsättare och rörmontörer. Din kontaktperson ser till att arbetet utförs professionellt. i rätt ordning och att det blir färdigt i tid.

Besiktning och garantier

När det är klart bokar vi ett besiktningsmöte där vi tillsammans går igenom ditt nya badrum och checkar av allt som är gjort. Du får generösa garantier på både produkter och utfört arbete. Dessutom ingår Comforts egen Trygghetsgaranti alltid i Comfort Färdigt Badrum.

COMFORT KUNGSHAMN

Dinglevägen 54

456 31 KUNGSHAMN

Telefon: 0523-370 00

E-post: info@comfortkungshamn.se

COMFORT HENÅN

Företagsvägen 5

473 31 HENÅN

Telefon: 0304-309 49

E-post: info@comforthenan.se

COMFORT LYSEKIL

Landsvägsgatan 24

453 35 LYSEKIL

Telefon: 0523-109 85

E-post: info@comfortlysekil.se

COMFORT UDDEVALLA

Almåsvägen 2

UDDEVALLA

Telefon: 0522-201 07

E-post: info@comfortuddevalla.se

Instagram

SOS Barnbyar Sverige

Missing People

Kimsoft Media AB
Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Inspiration
Färdigt badrum
Installation
Värme & Energi
Trygghet & kontroll
Entreprenad
Referenser
Badrum
Jobba hos oss
Kontakt
Uddevalla
Kungshamn
Henån
Lysekil